Hvem er vi?

Østerberg Tømrer- og snedkerfirma er et nystartet firma, som jeg har startet efter mere end 10 års erfaring som tømrer.

Jeg har gennem mange af årene arbejdet med renovering af gamle huse i Ribe, så jeg kender til at håndtere en skæv vinkel, høje kvalitetskrav og opgaver, som ikke kan klares med standardløsninger.

Det har givet mig en stor og bred håndværksmæssig viden og erfaring, som jeg glæder mig til at anvende i kommende byggeprojekter.

Hvordan arbejder vi?

Uanset projektets størrelse, så vil det altid være mig, Jakob, som er tovholder og til stede på byggepladsen. Som regel vil det også være mig, der udfører arbejdet. Det er således mig I aftaler og planlægger byggeriet med og det er mig, som kommer og udfører arbejdet. Det giver optimale muligheder for, at vi undervejs kan snakke om, hvordan det går og sikre, at alt bliver, som det skal være.

Alle projekter starter med en klar aftale om, hvad der skal laves og hvordan og hvornår det skal laves. Det er vigtigt, at vi er enige om materialevalg og kvaliteten af materialerne.

Jeg prioriterer, at vi løbende drøfter, om der er behov for at lave ændringer eller justeringer i planen. Det er ofte først under byggeriet, at man kan se, hvordan det færdige resultat bliver. Så hellere et byggemøde for meget - end et for lidt.

Østerberg Tømrer- og snedkerfirma har et mål om at fremme bæredygtige byggeprojekter. Vi tænker bæredygtighed ind i alle projekter i forhold til materialevalg og arbejdsprocesser.